פליטת פה שלא במקום

שלום רב!
פעם אחת אחותי הזמינה פריט נוי (בגד,חצאית,תוספת שיער) באמצעות אתר אינטרנט מסוים , והיא לא רצתה שאחרים ידעו מכך מכיוון שהפריט הוא מאוד נחשב ואיכותי ולא רצתה שלאחרים גם יהיה כמו שלה.
ואני בטעות שלא בכוונה, פלטתי לבת דודה קרובה שאחותי הזמינה מכך וכך והיא תזמין לך גם. בסוף אחותי נאלצה להזמין לה גם כן את הפריטים בלית ברירה.
ועכשיו היא כל הזמן מייסרת אותי וכועסת עליי על כך שסיפרתי את הסוד שלה וכל פעם שהיא רואה את בת דודתי היא מתמלאת עליי כעס ושנאה.
מה עושים? ביקשתי ממנה סליחה כמה פעמים והיא לא מוחלת לי.
אפילו חלמתי פעם שהיא תבעה אותי בבית משפט בסכום כסף רציני.
איך מכפרים על כך??

תשובה:

שלום רב

ראי, אין הרבה מה לעשות, מעבר לבקשת סליחה והנסיון לרצות אותה. מה שהייתי מציע, שתכתבי לה מכתב יפה בו את מתחרטת וכו', ותצרפי מתנה קטנה או איזה ממתק חמוד, משהו שאת יודעת שהיא אוהבת, ונקווה שזה יעזור, אם לא, את את שלך עשית, מה שלא בידינו לא בידינו… זה מה יש, ולהבא נזהר יותר, וזה בסדר גמור.