קשה לי עם הצניעות

אני לא מצליחה להתלבש צנוע..זה גדול עלי מה אני עושה?

תשובה:

חז"ל אומרים לפום צערא אגרא – לפי גודל הצער כך גודל השכר.

אני מבין שאדם שהורגל בחיי חברה שהולכים בה בפריצות, קשה מאד לשנות את הביגוד, וללכת נגד החברה. אבל אם את מבינה היטב את גודל המצווה שיש לאישה, ואת גודל האחריות שיש עליה, את חייבת לעשות מאמץ ולהשתדל לעמוד בזה.

הייתי מציע לך לנסות להתחיל במשהו. וכך לאט לאט להמשיך. אם קשה ביום אחד להשתנות, ואכן זה קשה מאד. ניתן להתחיל בצורה שאינה בולטת במיוחד

שיהיה לך בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. תרשי לי להמליץ לך על ספר שיעשה אצל מהפך!
    ספר שגורם לחבב את הצניעות. חברה טובה שמאוד התחזקה ממנו המליצה לי ואני ממליחצה בחום לכל אחת!
    הספר – 'תבורך מנשים'.
    נפלא! פשוט נפלא!