הברית החדשה בבית אצל עובדת זרה

נירית אשכר
[email protected]
שלום רב. בביתנו עובדת זרה נוצריה מסרי לנקה. האם מותר לה להחזיק איתה בתיקה האישי את הברית החדשה?
תודה

תשובה:

שלום רב

כיון שמדובר בספר אישי שלה ולא מדובר בעבודה זרה אלא בספר של כפירה, אין לכם כל בעיה עם זה שהספר אצלכם בבית, רק כמובן לא לשאול ממנה את הספר ולקרוא בו חלילה.

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. גם אם יש לה, בדרך כלל לא מדובר בצלב שמשמש לעבודה זרה, אלא כזה שמשמש לנוי [אף שהוא בא לסמל עבודה זרה] וצלב כזה אינו נחשב עבודה זרה ומותר להחזיקו בבית, כך הורה הגר"ע יוסף והביא לכך מקורות רבים, ראה הרבה תשובות באתר בענין זה.