כניסה לשירותים עם תפילין

באמצע התפילה הייתי צריך נייר ולא היה בכל הבית כנסת נייר חוץ מהשרותים אז הייתי חייב נייר ולא שמתי לב ונכנסתי בטעות לתוך השרותים שניה עם התפילין ונזכרתי (ולא לקחתי בסוף נייר כי נזרכרתי) מה אני צריך לעשות

תשובה:

שלום רב

אכן אסור להכנס לשירותים עם תפילין. הייתי מציע לך [אינני בקי בכרת עוונות, אבל אני בטוח שהקב"ה ישמח עם העצה שלי] ללמוד כל יום כמה דקות הלכות תפילין מס' קיצור שו"ע או משנה ברורה לפי יכולתך.

עלה והצלח ועשה תמיד רק טוב!