טבילה בבוקר היום השביעי לנקיים

שלום.אני צריכה לטבול במוצאי שבת.ואנחנו טסים בחמישי בערב.המקום שאנחנו לנים בו רחוק ממקווה.ויציאת השבת שם רק בעשר וחצי. החשש מהמרחק.ושזה כבר נורא מאוחר ואין הרבה אפשרויות הגעה.האם מותר להקדים את הטבילה לשעות הבוקר??

תשובה:

שלום רב

בשום אופן אין לטבול בתוך השבעה נקיים, בטח לא בשבת, וגם לא ימצא לכם מקווה פתוח כך שטכנית זה גם לא אפשרי… אם לא מתאפשר לכם בשום אופן לטבול באותו מוצאי שבת תאלצו לדחות את הטבילה למחרת בערב, אף שלכתחילה לא ראוי לעשות כך כלל. ההמלצה היא לעשות כל מאמץ לטבול במוצאי שבת.

בהצלחה רבה ונסיעה טובה.