כתמים בימי טהרה

שלום רב לכבוד הרב
שאלתי היא, אשר אשתי רואה בימי טהרה הפרשות חומות והיא רואה כתמים חומים,
כל שאלה שאני שואל הרבנים אומרים לי שזה בסדר, אבל בכללות האם אני צריך לחוש לזה או לא.
(אשתי נוטלת כדורים נגד הריון והיא החסירה יומיים, אולי זה יועיל)

תודה רבה

תשובה:

שלום רב

אם אתה מזהה בודאות שהכתם הזה הוא אותו כתם שתמיד אומרים לך עליו שהוא טהור ואין לך כל ספק בדבר לא צריך לשאול כל פעם שוב, אולם חובה לשים לב היטב, לפעמים יש איזה חלק בכתם בעל נטייה לאדמומית שמשנה את התמונה.

אם אשתך החסירה יומים מהכדור סביר להניח שתוך 48 שעות היא תקבל מחזור או עכ"פ תראה כתמים אדומים ממש, לכן כדאי מאוד להזהר בימים אלו.