קניית דירה ממעשר כספים עבור בן קטן שיהיה לו לאחר נישואיו

אדם דואג לבנו שכאשר הוא יתחתן לא יהיה לו כסף לקנות דירה, ע"כ רוצה לקנות דירה מעכשיו ולהחזיר משכנתא מכספי שכירות. אמנם את התשלום ראשון הוא חושב לשלם מדמי מעשר כספים – במבט ראשון נראה שאין לעשות כך, כיון שכל זמן שבנו לא יתחתן לא יהנו עניים מכספי מעשר שלו, אבל אולי בכל זאת יש איזה היתר בדבר?

תשובה:

שלום רב

לכאורה אני לא רואה כאן כל היתר לעשות זאת, כיון שעתה בנו צעיר ואינו זקוק לדירה.

בהצלחה