הקדמת טבילה לבוקר היום השביעי של הנקיים

ביום ד' אני צריכה ללכת למקווה וזה יוצא ערב חג.
אני ובעלי הולכים להורים שלו שאין לידם מקווה והבנתי שצריך ללכת לטבול מרגע שמדליקים נרות חג. שזה אומר שאני אצטרך ללכת ברגל עם בעלי והוא רוצה לנסוע להורים שלו כי זה רחוק.
השאלה היא האם אני יכולה לטבול בבוקר בשביל שאני לא אסע ברכב בערב חג?

תשובה:

שלום רב

אין כל אפשרות להקדים את הטבילה לבוקר וכמו כן חלילה וחס לנסוע ברכב בליל החג לטבילה!, או שטורחים והולכים ברגל, או שנשארים בבית, או שדוחים את הטבילה ליום חמישי בערב, ועד אז לא מקיימים יחסים.

חג שמח!