שחייה בבגד צנוע בבריכה מעורבת

שלום,
אני ומשפחתי מתכננים לנסוע מחר לימית 2000 (כבר קנו כרטיסים) הבעיה שיש שם רחצה מעורבת ….
האם יש בעיה להיות שם כשיש רחצה מעורבת בבגד ים צנוע שמכסה את המרפק ואת הברך (טייץ ועל זה סוג של "חצאית" שקושרים אותה) .. ?
לפני כחודשיים משהו כזה יצאנו אני וכיתתי (לומדת בבית ספר דתי-חרדי לבנות בלבד) לימית 2000 כשהיה רחצה נפרדת והיה שם גם בנים (כמו מצילים, שומרי מתקנים, פרמדיקים..) וקראתי באיזה אתר שזה אותו הדבר כמו מעורב כי יש שם בנים …
אז השאלה העיקרית: האם יש בעיה ללכת לשם כשאני בבגד ים צנוע ?

תשובה:

שלום רב

אין להכנס בשום אופן לשחייה מעורבת! יש בכך חוסר צניעות בולט בכל המובנים!

נכון, שיש שהתירו לשחות כשיש מציל גבר, וזאת על סמל הסברא שהוא טרוד במלאכתו ואינו פנוי להרהורי עבירה, היתר זה ודאי קיים בים שבו מלאכת המציל רבה והוא בכוננות מירבית כל הזמן, קשה לסמוך על כך בבריכה בה הוא יושב נינוח במקומו ומלאכתו מועטת…

בזכות שמירת הצניעות תזכי לכל הברכות!

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הרוב שם זה מגלשות ובריכות שם זה מיעוט יש בעיה אם אהיה רוב הזמן במגלשות ובקושי בשחייה בבריכה ? וגם אם אהיה בבריכה אהיה עם המשפחה עם הורים שלי , אחיות שלי , דודה שלי , בעלה והילדים שלהם הקטנים … זה בעיה גדולה ? זה לא שאני עם בנים או משהו רק עם המשפחה שלי …

  2. קשה לי להאמין שרק משפחתך יהיו מרוכזים למלוא העין במקום אחד ואנשים זרים לא יבואו שם… קשה להתיר.