וסתות בזמן נטילת גלולות למניעת הריון או דחיית וסת

האם וסת שנדחה ע"י כדורים(פרימולט נור) עוקר פרישה של וסת קבוע-כל 31 יום?
אם לא-מה ההלכות?

תשובה:

שלום רב

אם הוכח שהכדורים מועילים לה אין דיני וסתות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה.
    לא הבהרתי את עצמי מספיק.
    היה לי וסת קבוע שנקבע במשך חצי שנה שהייתי רואה כל 31 יום.
    במשך תקופה לקחתי כדורים וכמובן שלא ראיתי בוסת הקבוע.
    לאחר מכן הפסקתי לקחת את הכדורים, וקבלתי וסת מיד לאחמ"כ, ספרתי וטבלתי.
    כעת עברו כמה ימים מיום הטבילה ואני לפני ימי הפרישה של הוסת הקבוע-העונה הבינונית.
    האם יש לפרוש בוסת הקבוע כיון ומה שלא ראיתי הוא רק על ידי כדורים או שהוסת הקבוע נעקר ?