טהרת המשפחה

בס"ד

שלום רב,
אני ובן זוגי צפויים להתחתן בקרוב בע"ה. אנחנו לא חרדים ואף מתלבשים כמו חילוניים, אך מתחזקים מאוד. היה ברור לנו שלא נסתפק בהדרכת חתן-כלה "זריזה" שמעניקים ברבנות. אלא שניקח כל אחד מאיתנו את הדרכת הבית היהודי באופן פרטי ומלא. 20 שעות לימוד.
מה שמטריד אותי זה ששמעתי בעבר (ממקור לא מוסמך) שאם אישה נמצאת בנידה- ויצרו של הגבר "גובר עליו"- מותר לו ללכת לזונה.
אני מאוד מקווה שהדבר הזה לא נכון בעליל. ואם זה כן נכון (חס ושלום!!)- האם מלמדים את זה בהלכות הבית היהודי????
תודה מראש.

תשובה:

שלום רב,

חס ושלום. זה איסור גמור. אני לא יודע מהיכן שמעת דבר כזה.

תזכו להקים בית נאמן בישראל כשאיפותיכם, בית הבנוי את יסודות ערכיים יהודיים עמוקים. וישכון אהבה ורעות ביניכם. וכלשון חז"ל "איש ואישה, זכו, שכינה שרויה ביניהם"!