האם פרנטל הוא כשר לפסח?

שלום הרב רציתי לשאול כשרות לפסח של הויטמנים הבאים בבקשה:
אומגה 3 -סופרב
פרנטל לאשה מניקה -תוספת ויטמינים יבואן-פרודקס קנדה
פרוביוטיק ה – של חברת לייף.

תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

חוץ מהמוצר של חברת לייף הכל בסדר.

חד שמח

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. יש אומגה 3 איכותי מאוד, המיובא ע"י חברת "אומגה 3 גליל". באתר היבואן http://www.omega3galil.com/%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA/#
    כתוב שזה מיוצר מדגים כשרים, אנשובי מקרל וסרדינים, ומביא תיעוד לכך, אך אין ליצרן תעודת כשרות (היצרן הוא קנדי ומשווק בעיקר לגויים, לכן לא משתלם לו לשלם על תעודת כשרות).
    האם ניתן לסמוך על דברי היבואן?

  2. היבואן יכול ליצור איתי קשר. מהנסיון שלי. אלו שלא רוצים תעודת כשרות. זה לא בגלל כסף. אלא יש להם סיבות אחרות. לרוב כשרותיות