כתמים בימי טהרה

שלום
אני חודש וחצי אחרי לידה, בהנקה מלאה ובלי גלולות.
שבועיים אחרי לידה הייתי נקיה וטבלתי אך בעלי היה מאושפז ולא קיימנו את המצוה. אחכ דיממתי כשבוע וחיכיתי עוד 7 נקיים. מחר אני אמורה לטבול אבל הערב ראיתי כתמים על תחתונים. הכתם חום. יש לציין שהיו לי קצת כאבים שנראים לי כמו התכווצות רחם. אין לי ספק שזה לא מחזור. מה דין כתמי הנקה אלו עפ הרב עובדיה?
תודה
יהי רצון שתתירו לי שאהיה מותרת כבר לבעלי

תשובה:

שלום רב.

כתם חום בהיר ללא נטייה כל שהיא לאדמומיות אינו אוסר, על כתם חום כהה יש לשאול רב, לעיתים הוא הצטברות של דם מעורב בהפרשה טהורה, וקשה לענות על כך במסגרת שלנו. במקרה שהכתם היה פחות מגריס כלומר גודלו לא עלה על מטבע של 10 אג' [או מעט פחות] הוא אינו אוסר.

בהצלחה. ויהי רצון שזכות המצוה תעמוד לכם לחיים טובים ומאושרים מתוך בריאות איתנה.