הוספת השם ליאל

שלום לכבוד הרב , קוראים לי אולגה וחשבתי להוסיף לי שם מהיהדות שם ישראלי כי אני יותר מקורבת ליהדות ואני לא ממש מתחברת לשם שיש לי
חשבתי להוסיף את השם ליאל , או שם אחר שתוכל להמליץ לי עליו
תודה רבה.

תשובה:

שלום רב.

כל הכבוד שאת מתקרבת ליהדות. ה' יעזור שתוכלי להמשיך כך לאורך ימים ושנים.

אכן השם אולגה הוא שם לעוזי וכדאי להוסיף שם עברי. אבל אם כבר את מוסיפה שם עברי, כדאי מאד שיהיה שם בעל משמעות או ע"ש אשה דגולה שהיתה ביהדות משך השנים. השם ליאל אינו של כלל.

הרבה הצלחה