כשרות תוספי תזונה בפסח

1. אני בחודש שני להריון, האם מותר להמשיך לקחת בפסח חומצה פולית של מכבי?
2. אני סובלת מדלקות חוזרות בדרכי השתן, ואני לוקחת כדורי חמוציות+ ויטמין c של מכבי. האם מותר לקחת אותם גם בפסח?

תשובה:

שלום רב.

אפשר לקחת את שניהם.

פסח כשר ושמח

הרב יוסף זריצקי

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. שלום רב.
    לפני כשבועיים ילדתי.
    אני נוטלת מזה כחודש וחצי תוסף בשם "מורינגה ערבה" המומלץ לריבוי חלב.
    המוצר מיוצר ע"י מעבדות צמחי מרפא ומשווק ע"י חברת טבע בריא.
    האם ניתן להמשיך וליטול אותו בפסח?
    הפסקתי בערב ליל הסדר, ואני מרגישה שיש הפחתה בייצור החלב.
    תודה.