תשלום לאתר אינטרנט

שאלה:

שלום יש אתר אינטרנט שמנוהל כנראה לא על ידי ישראל שבאמצעותו ניתן ללמוד ולתרגל הקלדה מהירה. לאתר יש שני מסלולים. מסלול ללא תשלום אך רואים פרסומות בצד. מסלול של תשלום חד פעמי ואז לא רואים את הפרסומות. לאחרונה שמתי לב שמנגנון הסינון של netfee חוסם את הפרסומות כך שאני משתמש באתר ללא הפרסומות וללא תשלום. ברצוני להמשיך להשתמש באתר – האם עלי לשלם להם את התשלום החד פעמי הנ"ל? תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

אין שום בעיה להשתמש במסלול עם הפרסומות כאשר יש חסימה על הפרסומות. המסלול הזה ניתן לשימוש בחינם, ומותר לך להשתמש בו גם אם אתה לא רואה את הפרסומות, מכל סיבה שהיא.

בהצלחה.