טבילה עם פצע זיהומי

שאלה:

אשה עם פצע זיהומי ברגל שלא יכולה להרטיב את הרגל לפחות שבוע מהיום ויש לה טבילה בליל שישי. את התחבושת היא מחליפה כל יום מדובר במשפחת אברך

תשובה:

שלום וברכה

אינני רואה מצב שהיא תוכל לטבול בלי להרטיב את הרגל, על גבס שנמצא חודשים רבים ובאנשים שקשה להסביר להם את מניעת הטבילה התיר הגרי"ש אלישיב, אבל לא כאן שהנושא הוא כמה ימים, יש לדחות את הטבילה, ולחילופין להתייעץ עם רופא דתי שמבין את משמעות הענין האם באמת זה בלתי אפשרי לטבול אם מחטאים היטב. נסו להתקשר לד"ר איתן 0527690320

רפואה שלמה.