חלום על רכב בלי דלתות

שאלה:

חלום על שועל שמנסה לתקוף אותי, אני חובטת בו ומפילה אותו בעוצמה, הוא נופל לשינה מעוצמת המכה והכאב ונרדם עם חיוך על הפנים. לאחר מכן יורדת אני אל הרכב שלי ומגלה שהרכב ללא דלתות ואין ביכולתו לנסוע, כלומר הוא תקוע.

תשובה:

נראה שהחלום מסמל שהרכב שהוא בעצם ההדרך שלנו להתקדם בחיים הרוחניים, אין לו מחסומים ודלתות, כלומר הוא לא שמור מספיק מפגעי החוץ – אינטרנט שאינו מסונן וכדומה, בחיים יש להציב דלתות, כלומר להשמר מחברה רעה ומהשפעות מזיקות, לקבל קבלות טובות כל הזמן להתקדמות, ולהמצא באוירה תומכת ומרוממת.

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה על התשובה, חייבת בבקשה להוסיף ולציין שהחלום התחיל בכך שהייתי לצד פילון קטן וחמוד ,אשר עוטף אותי ,משחק איתי, ישן איתי וההרגשה שלי כלפיו נורא טובה ואוהבת.
    לאחר מכן גם רכבתי על הפילון ,עד שהגענו לאיזור בו הכל לבן לגמרי ,לא רואים כלום, ובחלומי יודעת אני שחיה מסויימת עומדת לתקוף אותי, אני לא יודעת מהיכן ,אני לא יודעת איזה חיה, וכך אני והפילון עומדים ככל הנראה דקות בודדות, בעוד הפילון מנסה להגן עליי, ורק אז מסתער השועל ואני חובטת בו.