חבר שלי כועס עלי ולא רוצה למחל לי

שאלה:

אני חייב כסף לחבר כבר שנים והוא כבר עצבני עלי , אייך מסתדרים לגבי יום כיפור בין אדם לחבירו אין כרגע אפשרות לשלם הכל הוא לא מוחל צועק עלי ואשתו יוותר צועק עלי
תודה

תשובה:

שלום רב,

בעיה קשה. מדוע שימחל לך. אני לא מכיר את הסכומים ואת האפשרויות. אבל אני מניח שהוא כועס עליך משום שלדעתו אתה לא עושה מספיק מאמצים כדי להחזיר לו. אז הפתרון הוא או לעשות מאמץ גדול יותר להחזיר לו.

שיהיה לך בהצלחה וגמר חתימה טובה