האישה אינה רוצה לקחת מניעה באופן המותר

שאלה:

אם האשה לא מעוניינת לקיים תה"מ כדרכה ולא רוצה לעשות התקן או כל פעולה אחרת למניעה מה יעשה הבעל שרוצה לקיים המצווה וגורם לו להרהר ולהוציא ז"ל,
האם מותר שלא כדרכה באופן קבוע
או יוציא ז"ל או יגרש את אשתו
ואין מה לעשות גם בענין להשפיע עליה ללכת לרב וכדו'.

תשובה:

שלום רב,

האפשרויות שאתה מציע כאן הם כמובן אסורות. כך שהפתרון הוא ודאי להגיע לאיזה הסכמה עם האישה. אני בטוח שניתן להגיע להסכמה כזו. את הדרך לכך אני לא יודע, אני לא מכיר אותך ואותה, אבל אולי תגש לייעוץ ותשטח לפניהם את התמונה המלאה ותקבל איזה ייעוץ כיצד להצעיד את היחסים ביניכם קדימה ולא חלילה להיפך.

בהצלחה