סריטה קלה לרכב חדש

שאלה:

שלום רב,

גרמתי שריטה קלה לרכב, ואני מתקשה להכריע על פי התשובות שראיתי באתר, מדובר ברכב חדש והשריטה היא באורך של ס"מ ברוחב של בערך 2 מ"מ, להערכתי כשבעל הרכב יבחין בזה יפריע לו כיוון שמדובר ברכב חדש, עם זאת לדעתי רוב האנשים לא רצים לתקן גם אלו שיש להם רכב חדש, לגבי ירידה בערך הרכב אני לא חושב שיש אך אני לא מומחה לעניין…

לא השארתי פתק כי פחדתי שזה גוי (לדעתי רוב הרכבים מהסוג הזה במקום מגורי הם של גויים) שינצל את ההזדמנות להוציא ממני כמה שיותר. וגם כי היה זכור לי שראיתי פעם באתר שעל שריטות קלות פטורים, אבל כעת אני מפחד שזה גזל.

מאד אשמח לתשובה
תודה רבה!!!

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

לפי הנתונים שהצגת נראה לכאורה שלא חייבים לשלם כלום ולכן אין צורך לנסות לאתר את הבעלים.