מזוזה בפתח אחורי של מפעל תעשייה

שאלה:

שלום רב.
במפעלים שונים ישנה רמפה אחורית המיועדת למשאיות. כלומר: ישנו פתח גדול עם רמפה, והמשאית נצמדת באחוריה לרמפה על מנת שיוכלו להעמיס בנוחות. הרמפה היא מחוץ לחלל המפעל, ומוציאים את המוצרים החוצה למשאיות.
האם פתח זה חייב במזוזה, או מכיוון שהשימוש שם אינו תדיר ואינו עיקרי למבנה, הרי הוא פטור ממזוזה?
תודה

תשובה:

שלום וברכה

השימוש בה מספיק לחיוב מזוזה, השאלה היא אחרת, האם יש שם צורת הפתח המחייבת במזוזה, ובזה כל מקום לפי ענינו וקשה לענות על כך ללא תיאור מדוייק.

בהצלחה.