עיסוי לגבר אצל אישה נשואה

שאלה:

שלום כבוד הרב.
אני בחור כבן 28 ועומד להתחתן בקרוב מרגיש שעשיתי טעות איומה שאני מיצטער עלייה כול יום שאני קם בבוקר מבקש סליחה מהקדוש ברוך.
הלכתי לעשות עיסוי אצל אישה נשואה ולאחר מכן עם הרפייה. לא הייתה קיום יחסי מין. מקרה כזה לעולם לא יחזור על עצמו. האם אני צריך לספר לאישתי לעתיד? משום שדבר כזה יוכל גם לפוצץ הכל.
ובפני הקדוש ברוך הוא סליחה כול יום.
אנא יעץ לי מה לעשות תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

אתה לא צריך לספר לאשתו לעתיד. אבל דע לך שזה מעשה חמור, יש כאן איסור דאורייתא למרות שלא היו יחסי אישות. אולם מאחר שמן הסתם עשית תשובה וחרטה עמוקה, אינך צריך לספר לרעייתך עתיד.