שאלות בהחזרת גזילה

שלום כבוד הרב יש לי שאלה
אני עליתי מספר פעמים על האוטובוס של אגד בחינם מאחר שהמכשירים של האוטובוסים לא עבדו והנהג העלה נוסעים בחינם,האם אני צריך לשלם לאגד על כך?
ואם אני לא יודע כמה פעמים עליתי בחינם בגלל מקרה שהעלו אותי בחינם,או שמה אם הבעלים של החברת אוטובוסים הוחלפה, או שהמחירים של הנסיעות בחברה השתנו ולמעשה אני לא יודע כמה אני צריך לשלם לאגד מה אני עושה במצב הזה?

תשובה:

שלום רב,

על פי הנחיות משרד התחבורה אם החברה לא נותנת אמצעי לשלם במהלך הנסיעה אין חובת תשלום ואגד מתנהלת על פי ההנחיות האלה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום וברכה כבוד הרב
    קרה לי מקרה דומה, נסעתי בחברת נתיב, והקופה לא עבדה אז הנהג אמר לי לא לשלם.
    לא צריך להחזיר גם במקרה זה?
    ראוי להחזיר?