האם עובדת יכולה לקרוא תהילים בשעות העבודה

שלום ,
אני עובדת כמזכירה ויש לי שעות פנויות במהלך שעות העבודה שאין לי מה לעשות , האם מותר לי לקרוא תהילים בזמן זה ?

תשובה:

שלום רב,

אם אכן יש לך שעות פנויות ואין לך מה לעשות לצרכי עבודה. ובעל הבית יודע זאת, מותר לך לקרוא תהילים. אולם אם אינו מודע לכך שיש לך שעות פנויות, כדאי ליידע אותו ולשאול אותו אם את יכולה לקרוא תהילים. [עובדת שכירה מקבלת את שכרה לפי שעות ולא לפי עבודה שהיא אמורה לעשות, לכן אם בעל הבית ידע שיש לך שעות פנויות, הוא יכול לבקש ממש לבצע מטלות נוספות].