הכשרת השולחן לפסח

שאלה:

שלום לכבוד הרב
לפעמים מכינים אצלי טוסטים לדוגמה על השולחן של הסלון )עץ מצופה לכה( וקורה שנוזל מהגבינה ומגיע לשולחן
)בדכ שמים נייר כסף תחת הטוסטר אבל כבר קרה שבכל זאת הגבינה הגיעה לשולחן
איך מכשירים את השולחן
)בחג יש לפחות מפה עבה אחת על גבי השולחן שלא מורידים -שעוונית(
יישר כח

תשובה:

שלום וברכה

אפשר לערות מקומקום רותח על השולחן, והמנהג אחר כך לצפות אותו בנייר לבן או שעוונית, מלבד המפה הלבנה ששמים עליו.

שבת שלום.