השבת אבידה בעטים שמצאתי במשך השנים

שאלה:

שלום וברכה,
לפני כמה שנים היה תקופה שהיה לי קצת "נערווין" בנושא של השבת אבידה, הייתי מרים כל עט וכדומה שמצאתי, אע"פ שבד"כ א"א כמעט למצוא את הבעלים, ובד"כ מתייאשים מזה, והתקבצו לי מאז כמה עטים שמצאתי, עכשיו בערב פסח אני רוצה לעשות סדר, ולכן אני שואל מה עלי לעשות עם העטים הללו?

תשובה:

שלום וברכה,

אם אין סימן ע"ג העט אתה יכול לקחת לעצמך, אם יש סימן על העט – שם או טלפון, עליך לנסות להכריז, אם לא איתרת את המאבד אתה יכול לרשום את ערך המציאה בפנקס שמור ולעשות בעט כרצונך.

בהצלחה.