גוי מועמד לגיור בליל הסדר של פסח – על מה יש להיזהר?

שאלה:

שלום כבוד הרב.

למדתי פה באתר שאפשר להזמין גוי המועמד לגיור (אם הוא אורח יחיד) ביום טוב שלא חל בשבת, מה שאין כן בגוי שאינו מועמד לגיור (כי חוששים שנבשל מאכלים בשבילו ביו"ט, שזה אסור) כמבואר כאן:

לארח גוי בתהליך גיור לסעודת יום טוב

אבל מה הדין אם רוצים להזמין גוי שהוא מועמד לגיור בליל הסדר של פסח?
האם דיי בכך שהוא לא יגע ביין לא מבושל, או יש דינים נוספים השייכים בפרט בליל הסדר של פסח שיש להקפיד עליהם, כמו אכילת האפיקומן למשל?

תודה מראש.
כל טוב, בשורות טובות, ישועות ונחמות.

תשובה:

כל מה שנכתב שם נכון גם לגבי ליל הסדר, וכמובן צריך לדאוג שהוא לא יגע ביין. אין כל בעיה עם האפיקומן.