שינוי שם

שאלה:

קוראים לי הודיה ואני מרגישה שהשם הזה גדול עלי אני לא שמחה כל מה שאני עושה נדפק לי כולל טיפולי הפוריות שאני עוברת פרנסה עבודה מקצוע וכו' ושאלי היא האם אפשר במצב כזה להוסיף או לשנות את שני כדי שהמזל יטב איתי?

תשובה:

חלילה, אדרבה! אחת הסגולות הכי טובות לזכות בישועה הוא לנסות להודות לה' על מה שיש לנו.

יש לך בעל טוב ונחמד, יש בריאות וקורת גג, אם נתמקד בזה ונודה לה' באמת על כל השפע שהוא משפיע עלינו.

זו סגולה טובה מאוד לזכות בעוד שפע, ובזרע בר קיימא, בעז"ה.

תזכו לדורות ישרים מבורכים וחיים שמחים מאושרים ומלאי כל טוב!