גזל בעבודה

שאלה:

שלום כבוד הרב ! ותודה על זמנך היקר.
אני עובדת בתור רכזת גיוס בחברת אבטחה – מדי פעם בעבודה אני מוצאת את עצמי חסרת מעשה בעקבות חוסר בהיענות מצד המועמדים.
ומדי פעם אני מוצאת את עצמי מתעסקת בטלפון (מדברת קצת עם חברות ועושה קניות בדיגיטל)תוך כדאי עבודה, האם זה נחשב לכך שאני גוזלת מהמעסיק שלי כסף על כך שאני נמצאת בעבודה ומתעסקת בעניינים אישים במקום בעבודה ? למרות שעל פניו אין לי מה לעשות באותם הרגעים.

תשובה:

שלום וברכה,

בזמן 'מת' בעבודה – בזמנים שאת יושבת ללא תעסוקה, את יכולה לעסוק בעניינים אישיים בכל מה שתרצי, כל עוד זה לא על חשבון העבודה והמעסיק, ואין כאן כל חשש גזל.

בהצלחה.