קבלת הנחה באתרים בכוונה

שאלה:

בס"ד

שלום לכבוד הרב,

ישנם אתרי קניות שכאשר אתה מתחבר עם המשתמש שלך באתר ומתעניין במוצר ומוסיף אותו לסל הקניות הוירטואלי אך לבסוף לאחר שהחלטת לא לקנות, האתר שולח בצורה אוטומטית למייל שלך קופון הנחה של 10% למשל.
השאלה: האם אפשר להשתמש בשיטה זו בכוונת תחילה על מנת לקבל 10% הנחה בקנייה שלך למרות שבדרך רגילה מסתמא לא הייתה מקבל הנחה הזו?

תשובה:

שלום וברכה,

מאחר וניתן בקלות להגיע להנחה לכל משתמש, והם לא מתנים את ההנחה בתנאים מסוימים, ולכן מותר להזמין ולבטל כדי לזכות בהנחה ואין זה נחשב הערמה.

בהצלחה.