פירוש חלום לפי הקבלה

שאלה:

היה לי חלום מאוד מוחשי ולא נותן לי מנוח כמה ימים מרגיש שהחלום או הנוכחים רוצים להגיד לי משהו,חלמתי חלום שראיתי גופה מוחזקת בידיים על ידי דוד שלי המנוח,והוא מחזיק את בן דוד שלי ודוד שלי המנוח הוא אבא שלו אבא ומוביל אותו בשכונה בעיר שאני גר בה. הוא מחזיק אותו ובוכה ואחרי זה מעביר לי אותה שאני אקח אותה לשטיפה,ובחלום ילדה קטנה דתיה בכתה והתחננה שאני אקח אותו לשטיפה של הגופה אחרי שהגעתי השוטף שהיה שם הי עם מדים רופא התחיל לצחוק ולזלזל בי

תשובה:

לא הייתי מתייחס לחלום כאיזו בשורה, זה חלום מאוד "מתבקש" במציאות החיים הלא פשוטה שלנו היום בארץ, וזה בא לידי ביטוי בחלומות לילה לא נעימים ואת/ה לא היחיד/ה.

אבל אם החלום משרה עליך עצבות או גורם לסערת רגשות קלה, כדאי לעשות הטבת חלום בפני שלושה בני משפחה או ידידים לפי הנוסח שבסידורים.

שבת שלום וחלומות נעימים.