דיני ממונות אצל שני מעסיקים שונים

שאלה:

אני מועסק לפרנסתי אצל שני מעסיקים שונים. המעסיק ראשון מתיר לי לעבוד מהבית. השאלה לגבי המעסיק השני- כאשר פעילותי לא מפחיתה את ביצוע המשימות-
1. האם מותר לי לבצע עבודות ולרשום את השעות כשאני נמצא במקום העיסוק השני ולא בבית- כשעות עבודה עבור המעסיק הראשון?
2. האם כתבתי ברור את השאלה?

תשובה:

שלום וברכה,

אם באמת אין שום גרעון לשום מעסיק – שניהם מקבלים את אותה תפוקה, אין בעיה לעבוד עבור שני מעסיקים בבת אחת, ולהצהיר עבור שניהם שעות זהות.

בהצלחה.