משטח עץ ברחוב

שאלה:

מצאתי משטח עץ – רפסודה ברחוב ליד בית כנסת אחרי אירוע גדול שהתקיים שם ופירקתי את זה אחר כך ראיתי שבאמצע חתום שזה שייך לטמפו מה הדין?

תשובה:

שלום וברכה,

אם אכן זה רכוש של טמפו והם לא מפקירים ואמורים לאסוף את זה, אם לא עבר רק כמה שעות יש להחזיר מיד למקום. או להתקשר למזכירות של טמפו ולשאול אותם אם זה הפקר או לא.

אם נראה שזה משטח שזורקים בסוף השימוש, מותר לך לקחת את זה, ולכן כדאי להתקשר ולברר.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. הבעיה היא שהתקשרתי אליהם בשירות הלקוחות ואף אחד לא יודע לענות לי אחת אמרה לי שלדעתה אין ענין של תשלום פה אבל היא לא יודעת לענות כאילו היא לא מוסמכת השאלה מה עושים הלאה