תשלום למטפלת על חודש אב – חופשה

שאלה:

הבת שלי היתה בתחילת שנה אצל מטפלת 5 חודשים אח"כ המטפלת יצאה לחופשת לידה ובגלל שהבת שלי היתה הכי גדולה בקבוצה היא המליצה לי להעביר אותה לגן אחר המתאים לגיל שלה שאר הילדים חזרו אליה אחרי חופשת הלידה. העברתי את הבת שלי לגן אחר והיא הייתה שם חצי שנה. ושילמתי מראש תשלום מלא על חודש אב (חופש) עכשיו המטפלת הראשונה טוענת שאני צריכה לשלם לה יחסית על חודש אב.
האם הייתי צריכה לשלם לגננת השניה גם יחסית ולא מלא?

תשובה:

שלום וברכה,

יש לשלם על חודש אב יחסית לפי המספר חודשים שהיו בגן, ולכן המטפלת הראשונה צריכה לקבל לפי מספר החודשים שהייתם בגן שלה. והמטפלת השנייה צריכה לקבל רק לפי מספר חודשים שהייתם בגן שלה.

בהצלחה.