שם משפחה בעקבות נישואין

שאלה:

שלום כבוד הרב,
בתי  מתחתנת בקרוב. כמובן, היא תקבל את שם המשפחה של בעלה. רצינו לדעת האם אפשר להעביר את שם המישפחה הנוכחי (מיכאלי) כשם שני.

תשובה:

אין משמעות ביהדות לשמות משפחה ואפשר לעשות מה שרוצים, באופן כללי אני מאמין שזה טוב לבני הזוג ולילדים שיש להם שם משפחה אחד.

מזל טוב ורוב נחת.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. פגשתי שני ילדות בגילאי 5 ו7 שסיפרו לי שהשם משפחה שלהן זה ”פלוני” וגם ”אלמוני”, מה שהתברר זה שהן יתומות שהאמא התחתנה בשנית והן מבולבלות מבחינת איך קוראים להן. מאוד לא בריא