גודל ציצית

שאלה:

שלום רב, האם לגבי אורך לרוחב הציצית צריך ונכון להחמיר כפי המשנ"ב, וא"כ כפי הגר"ח נאה או החז"א, או שאפשר ונכון להקל כפי השיטה המקלה [כפי הרבה ציציות בחנויות הקטנות מהשיעור של המשנ"ב ובכל זאת כתוב עליהם שהם כשרים לברכה] והאם הדין משתנה בין מבוגר לבחור?

תשובה:

תקנה ציצית בשיעור חזון איש, מצות ציצית שקולה ככל המצוות מצוה יקרה עד מאוד, אז למה לנו לחפש הקלות, מה מפריע ללבוש בגד טיפונת יותר ארוך? הרי בכלל לא מרגישים בכך..