דפים וחומרים שנשארו ביד המורה בסוף השנה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
בעבר שלחתי פה שאלה באתר על מספר רב של דפים שגיסתי הביאה לי מבית הספר או כמה בתי ספר שעבדה בהם ונאגרו במשך השנים.אני לא בדיוק יודעת . והבנתי ממנה שאין לה בזה יותר שימוש והרב אמר שמותר להשתמש בדפים.עכשיו עשיתי סדר וראיתי גם דפים שעשו להם למינציה ,כלומר דפים מנויילנים. מותר להשתמש גם בהם ?
היה גם קלסר וכל מיני שמרדפים ודפי למינציה שאותם רוצה להחזיר לה בלי נדר שתעשה בהם כרצונה .
השאלה : לגבי הדפים המנויילנים זה גם בסדר להשתמש ?

תשובה:

שלום וברכה,

את כל מה שגיסתך הביאה לך מותר לך לקחת ואת לא צריכה להחזיר, אלו דברים שנצטברו במשך השנים ולא מקובל להחזירם כיון שהם דברים פעוטים שנשארים בסוף השנה, ואין על זה חשש גזל.

בהצלחה.