תספורת – שימוש במסרקי הגבהה של מכונת גילוח

שאלה:

שלום כבוד הרב.

יש לי מכונת גילוח עם מסרקי הגבהה של מידות שונות, ובפרט של 6 מ"מ.
אבל אני לא יודע מה זאת אומרת באמת 6 מ"מ; האם זאת אומרת 6 מ"מ לפחות, או בערך 6 מ"מ, או משהו אחר…
ולכן, יש לי ספק אם אפשר לי להשתמש במסרק הגבהה הזה, כי אולי מכונת הגילוח יחתוך את השיערות וישאיר גודל שיער של פחות מ-5 מ"מ, ואז אולי יש חשש איסור.

מה הדין?
האם בכל זאת מותר לי להסתפר עם מסרק הגבהה כזה?

תודה מראש.
כל טוב.

תשובה:

שלום וברכה

אינני בקי במספרים השונים, אבל יש מספר מסויים של הגבהה שתמיד ישאיר 5 מ"מ, תראה את המכונה שלך לספר מנוסה והוא יכוון אותך.