לרכוש קפה מקופת המורים בתקופת הקייטנות

שאלה:

המורים משלמים לוועד המורים ובכסף זה קונים למורים חלב וקפה בכל השנה.
כשמתחיל החופש הגדול חלק מהמורים בלבד מועסקים בקיטנות בבית הספר והם שואלים האם הם יכולים לקנות חלב וקפה מקופת הוועד בתקופה בה רק חלק מהמורים מועסקים בעבודה בבית הספר ואין חלק זה חלק משנת הלימודים הרגילה?

תשובה:

שלום וברכה,

ככל שמדובר בתקופה ארוכה שרק חלק מהמורים מועסקים בבית ספר, יש לעשות מגבית נפרדת עבור התקופה של הקייטנה ואין לקחת מהקופה הכללית.

בהצלחה.

מקורות:

כיון שמדובר בתקופה ארוכה, הרי זה כדבר שמקפידים עליו שאסור להשתמש ללא רשות. ואסור לחלק מהשותפים להשתמש בקופה המשותפת בתקופה שאין לימודים.