לימוד נהיגה אשה אצל גבר

שאלה:

אני אישה נשואה,
ולומדת מזה כשנה נהיגה אצל מורה אישה.(52 שיעורים)
היה לי חשוב מאוד ללמוד דווקא אצל אישה ע"מ לשמור על נושא הצניעות.
אני בשיעור 50 פלוס ומרגישה שאולי יש לי קושי עם המורה מבחינת צורת הלימוד שלה.
מורות נוספות כולן עמוסות וצריך להמתין שיתפנה מקום.
חשבתי להחליף אותה ,כל הזמן דחיתי את המחשבה בגלל שאני מבינה כי עשויות לצוץ בעיות בנושא צניעות
אבל הגעתי לנקודה שמרגישה ששינוי המורה עשוי לקדם אותי.האם מותר לעבור ללמוד אצל מורה גבר?

תשובה:

לדעתי יש להמנע מזה מכל וכל, ישיבה זמן ממושך ליד גבר יוצרת קירבה אסורה, בפרט שעלול להיות גם מגע, הוא נוגע בהגה וכו'…

בהצלחה רבה מאוד.