המשך התפילה בזמן שממתין לפסוע

שאלה:

1. האם מותר לי לברך אשר יצר , כאשר אני ממתין לא לפסוע מאחורי המתפלל ( אחרי יהיו לרצון השני , אך טרם אמרתי עושה שלום במרומיו…. )
אילו דברים מותר ואילו דברים אסור לומר בשלב הזה . האם מותר דברים שקשורים לתפילה או ברכות למינהן , כגון עלינו לשבח, ובא לציון וכו'

תשובה:

כל הדברים שבקדושה מותר לומר בשעה שממתינים לפסוע, אבל דברי חולין אסור לומר כלל.