ייחוד במקום ציבורי

שאלה:

לכבוד הרב שליט"א
ישנו מקום בשם עמק הצבאים זו כמין שמורת טבע שנמצאת בתוך ירושלים.בעקרון המקום פתוח לכל מאן דבעי.כשהייתי שם גם אם נמצאים באיזו פינה אכן מגיח איזה ילד או איזה בחור ישיבה וכד'.
מצד שני אני לא בקי בתדירות אבל יש צד שהיא הנותנת שאומנם אין אפוטרופוס לעריות אבל מי שלא בגדר פרוץ יחשוש דהשתא אתאי.
אני לא מחפש להקל רק לדעת את הגדר.
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה בטיילת עצמה ובשעות היום שמצויים שם אנשים אין חשש ייחוד, בשעות הלילה ובמקום נסתר, יש חשש ייחוד, והכל לפי הענין.

ברכה והצלחה