ברכה לרופא שתהיה לו פרנסה…

שאלה:

בס״ד
שלום וברכה !
האם מותר לברך קוברי מתים או רופאים שיהיה להם פרנסה בשפע ח״ו ?!
נא לציין מקורות
בתודה מראש

תשובה:

תברך אותם שיהיו פנויים מלאכתם מחמת חוסר ענין לציבור, וכך יהיה להם פנאי לעסוק בהשקעות אחרות ולהרויח שם הון רב.

עוד תוכל לברך רופא, שעד כמה שבאים אליו חולים, תהיה לו סייעתא דשמיא לטפל בהם כראוי שיחלימו כולם ויהיה לו שם טוב בתחומו מה שיועיל לפרנסתו וגם לעבודתו הרוחנית ויעודו המיוחד בעולם להביא מזור לבני אדם שסובלים.

הצטרף לדיון

תגובה 1