פירורים במסוע של סופרמרקט

שאלה:

שלום,
אני מעריך שבסופר גדול עוברים ביום ממוצע אלפי לקוחות אז כנראה שזה לא אפשרי שלא יהיו פירורי חמץ שונים על המסוע שמזיז דברים לכיוון הקופה. לאור זאת, האם זה בסדר לשים נניח חבילת מצות ועוד כל מיני מאכלים לאכילה בפסח על המסוע, משם לעגלה (שבטח גם בה יש פירורים) ומשם ישר לבית לארון של פסח?

תשובה:

בחנות כזו שאינה מקפידה על נקיון ומוכרים יחד חמץ ומצה, כדאי לארוז את מוצרי הפסח בשקיות לפני ההנחה במקום מלוכלך, או לכל הפחות לנער אותם בבית.

חג שמח.

הצטרף לדיון

תגובה 1