סידור

שאלה:

שלום הרב .
רציתי לשאול אם חברה הכינה לי סידור עם הקדשה ואני מתפללת בו את כל התפילות .רציתי לדעת האם יש לה זכויות בשמיים על זה? למרות שהיא חילונית חייבת.לצייין שהיא עובדת במפעל שקשור לספרי קודש

תשובה:

אני לא חושב שיש לה זכויות בכל התפילות שלך, היא פשוט נתנה לך מתנה יפה, ויש לה זכות בכך ששימחה אשה יהודיה.

כדאי להתפלל עליה שתחזור בתשובה, וגם לנסות להראות לה את היופי שביהדות, אולי תתקרב קצת…

בהצלחה