לתרומות לחץ כאן

שקדים טחונים שפג תוקפם

שאלה:

יש לי כמות גדולה של שקדים טחונים ואגוזים טחונים שפג תוקפם, אבל נשמרו כל הזמן בהקפאה, האם אפשר להשתמש בהם? האם צריך לחשוש לתולעים, ואיך אפשר לבדוק אם זה נקי?

תשובה:

אם זה נשמר כל הזמן בהקפאה אין סיבה לחשוש להתלעה. כמובן, תמיד טוב בדברים הללו להסתכל מעט אם יש משהו חריג [היווצרות קורים, או התלעה] לפני שמערבבים באוכל.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל