לתרומות לחץ כאן

חשש תולעים בדג סלומון

שאלה:

האם חייבים להפריד את העור מן הדג קודם האפייה? ומה הדין בדיעבד אם לא הופרד אם אפשר באכילה, כגון באירועים וכו'?
והאם מועיל או יש עניין אחר האפייה להפריד או צריך דווקא קודם האפייה?

יישר כח.

תשובה:

דג שמוחזק כנקי מתולעים מותר לאוכלו עם העור ואין כל צורך להפריד. וכך גם בסלומון נורבגי. דג שמוחזק כנגוע לא הייתי אוכל גם עם כל ההפרדות שבעולם.

ערב טוב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל