Semicha program

שאלה:

Hi I saw your website and since I was looking for a semicha program I was wondering if your Kollel had an opening because I have been learning for years and I am serious about obtaining semicha I am hoping you could help me by pointing me in the right direction

תשובה:

שלום וברכה

הכולל שלנו עוסק רק עם התלמידים הקבועים, אין לנו תוכנית ללמידה מרחוק או מבחנים מרחוק.

בהצלחה רבה.