יום גיבוש בעבודה

שאלה:

שלום הרב אני זכיינית של ג’וס פלאס
ויש להם כנס
זה מעורב
בהתחלה זה בר אוכל ושתיה
ואז הרצאות בהקשר לעבודה מנכ״לים מאירופה ואחכ בשעה האחרונה בסוף יש הופעה של יובל דיין זמרת דתיה ששרה במעורב
אני קניתי כרטיס ב150 שח
השאלה אם זה שייך ללכת מצד שני זו עבודה כדי להכיר ולהתקדם ללמוד ולהתפתח ולהתחבר לעסק לחברה הזו

תשובה:

שלום וברכה

אם מדובר בבילוי גיבוש וכיוצא בזה, בודאי אין ללכת, אם מדובר בהרצאות שחובה לשמוע לצורך העבודה, תבואי באיחור רק להרצאות, תשבי בצד ליד אשה, ואחר כך הולכים, אין צורך לשמוע את הזמרת.

בהצלחה רבה מאוד ורוב שפע.

הצטרף לדיון

תגובה 1